Üye Ol     Üye Girişi

Anasayfa » Haberler

08.10.2009

EĞİTİM KURUMLARI MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILIĞI SEÇME SINAVI BAŞVURULARI!

Eğitim Kurumları Müdür ve Müdür Yardımlığı Sınavı başvuruları başladı. Başvurular 5- 9 Ekim 2009 tarihleri arasında yapılacak. Sınav ücreti 25 TL olar

"Eğitim Kurumları Müdür ve Müdür Yardımlığı Sınavı başvuruları başladı. Başvurular 5- 9 Ekim 2009 tarihleri arasında yapılacak. Sınav ücreti 25 TL olarak belirlendi.

Eğitim Kurumları Müdürlüğü için, Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Atama ve Yer Değiştirmelerine İlişkin Yönetmeliğinin 8’inci maddesinde yer alan özel şartları taşıyan adaylar, Müdür Yardımcılığı için ise Bakanlık kadrolarında eğitim öğretim sınıfında en az üç yıl kadrolu öğretmen olarak görev yapmış adaylar başvuruda bulunabilir. Bu sürenin hesaplanmasında özel öğretim okul ve kurumlarında öğretmenlikte, sözleşmeli öğretmenlikte, askerlikte ve asker öğretmenlikte geçen süreler ile her türlü aylıksız izinli olarak geçen süreler dikkate alınmamaktadır. Üç yıllık sürenin hesabında başvuru tarihinin son günü (09.10.2009) esas alınmaktadır.

Müdür Yardımcılığı Seçme Sınavına başvuranlar Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Atama ve Yer Değiştirmelerine İlişkin Yönetmeliğinin 7’ince ve 8’inci maddelerinde belirtilen genel ve özel şartları taşımaları halinde aday isterse Müdürlük Seçme Sınavına da başvuruda bulanabilecektir.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız..."

 Yorumlar      Yorum Yaz
  •  
  • Henüz yorum eklenmemiş. Bu oyuna yorum yapan ilk siz olun.

HABERLER

Tüm Haberler

Çok İzlenen Videolar


 Tüm videolar

Telif Hakkı © 2006 - 2016

DOSYA İNDİR

Ders Sunuları

Ders Notları

Tüm Dosyalar

Dosya Yükle

EĞİTİM KAYNAKLARI

Öğretmenlik Mesleği

Belirli Gün ve Haftalar

Ölçme Değerlendirme

Sosyal Kulüpler

BİLGİ KÖŞESİ

Atatürk Köşesi

Atasözleri

Bilmeceler

İcatlar ve Keşifler

BAŞLIKLAR

Videolar

Oyun Köşesi

Özel Ders İlanları

İlan Ver

SİTE İŞLEMLERİ

Hakkımızda

Yeni Üyelik

Üye Girişi

İletişim

Sitede paylaşılan dosyaların hukuki sorumlulukları, dosyaları yükleyen kullanıcılara aittir.